Hoi! Mijn naam is Willeke Schalley.
Naast het (bonus) moederschap haal ik veel passie uit mijn werk als therapeut en coach bij Praktijk de Schatkist.
Mijn persoonlijke zoektocht als kind en jongvolwassene naar een antwoord op vragen met betrekking tot depressie en fobieën en de zin van het leven hebben mijn interesse gewekt in wat er nog meer is behalve het lichaam. Waarom word je ziek? Waarom worden mensen ongelukkig? Waarom ben ik zo gevoelig? Deze vragen hebben erin bijgedragen dat ik besloot om cursussen, workshops en opleidingen te gaan volgen binnen dit interesse gebied. Ik begon antwoorden te krijgen op mijn vragen en oplossingen te ontdekken waar ik niet alleen mijzelf maar ook anderen mee zou kunnen gaan helpen!
Tijdens mijn eigen zoektocht heb ik gemerkt dat er vooral gekeken wordt naar de diagnose of naar het symptoom, er is weinig oog voor het individu.

'Ontdek jouw eigen Schatkist, word wie je bent!' is mijn motto. Vanuit dit motto benader ik elke cliënt die mijn praktijk bezoekt. Samen gaan we op zoek naar deze Schatkist. Ieder mens, jong en oud, is uniek en allen bezitten we zo onze eigen unieke talenten.
Door trauma, onverwerkte ervaringen, gedachtepatronen en negatieve emoties is het soms onmogelijk om onszelf te zijn of komen we steeds terugkerende situaties tegen. 
Mijn sterk ontwikkelde empathisch vermogen gecombineerd met een grote dosis creativiteit helpen mij een behandelplan te creëren dat aansluit op het individu. Wat heb JIJ nodig?

 

Naast de HBO opleiding tot E.E.N.® therapeut volgde ik o.a  Chakra en kleurentherapie, en ben ik gecertificeerd Acces Bars® Practitioner , Rots en Water® trainer en Trauma coach. Onder het tabblad 'werkwijze' kun je meer lezen over de verschillende technieken.