Willeke Schalley


Over mij

 

"Bevlogen, enthousiast en creatief, dit ben ik!" 

Mijn naam is Willeke Schalley. Ik woon samen met mijn partner, onze zoon, 2 bonusdochters en onze kat Youp in Heythuysen. Ik ben zeer gepassioneerd in mijn werk als lichaamsgericht- en psychosociaal therapeut. Deze passie is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar passende hulpverlening als jong volwassene met betrekking tot mijn persoonlijke uitdagingen. Het was een zoektocht naar hulpverlening waarbinnen ik niet gezien werd als een nummertje, maar als Willeke. Een periode van vallen en opstaan, maar uiteindelijk is dit uitgegroeid tot een stevige basis als ervaringsdeskundige.

Na de geboorte van onze zoon ging ik me verdiepen in diverse therapie- en behandelvormen en ontdekte ik dat er een hele belangrijke samenhang en samenwerking is tussen systeem, hoofd en lichaam.
Inmiddels heb ik al enkele jaren een praktijk waar ik met alle leeftijdscategorieën samenwerk in het vertalen van de hulpvraag door op zoek te gaan naar de oorsprong. Door inzicht te geven in de complexe dynamiek tussen het gezin waarin je wordt geboren, je hoofd en je lichaam.