Over mij

 

Bevlogen, enthousiast en creatief, zo zou ik mijzelf omschrijven.

Moeder en zeer gepassioneerd in mijn werk als therapeut en systemisch coach. Mijn passie is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar passende hulpverlening als jonge meid met betrekking tot depressie en angsten. Hulpverlening waarbinnen ik niet gezien werd als een nummertje of diagnose maar als Willeke. Een zoektocht van vallen en opstaan die uiteindelijk tot een stevinge basis van ervaringsdeskundigdheid groeide.
Na de geboorte van onze zoon ging ik me verdiepen in diverse therapie- en behandelvormen en ontdekte dat er een hele belangrijke samenhang en samenwerking is tussen het lichaam, je psyche en het gezin waarin je wordt geboren.

 

 "Mijn visie is dat elke hulpvraag een oorsprong kent. Door te zoeken naar de oorsprong ,vind  je tevens de oplossing. Andere kijk, frisse blik!" 

 

Opleiding en studie

Ik volgde de registeropleiding tot E.E.N.® therapeut en de SHO Registeropleiding Medische en Psychosociale Basiskennis. Na mijn registratie als BCZ® therapeut ben ik mij vervolgens gaan verdiepen in de werking van het systeem, de ontbrekende schakel. Ik volgde cursussen tafelopstellingen en innerlijk kind therapie. En zo was de cirkel rond. 

Mijn drijfveer is het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen in het vertalen van de hulpvraag door op zoek te gaan naar de oorsprong.  Inzicht te geven in de complexe dynamiek tussen het lichaam, het hoofd en systeem.