Willeke Schalley

 

Bevlogen, enthousiast en creatief, zo zou ik mijzelf omschrijven.
Zeer gepassioneerd in mijn werk als therapeut en systemisch coach. Mijn  passie is ontstaan vanuit mijn eigen zoektocht naar passende hulpverlening als jeugdige. Hulpverlening waarbij ik niet gezien werd als een nummertje of diagnose maar als Willeke. Ik ging me verdiepen in diverse therapie-  en behandelvormen  en ontdekte dat er een hele belangrijke samenhang en samenwerking is tussen het lichaam, je psyche en het gezin waarin je wordt geboren.

Ik volgde de registeropleiding tot E.E.N.® therapeut en  de SHO Registeropleiding Medische en Psychosociale Basiskennis. 
Na mijn registratie als BCZ® therapeut ben ik mij vervolgens gaan verdiepen in de werking van het systeem, de ontbrekende schakel. Ik volgde cursussen en workshops in familie- en tafelopstellingen. En zo was de cirkel rond. 


Mijn drijfveer is het begeleiden van kinderen , jongeren en volwassenen in het vertalen van de  hulpvraag door op zoek te gaan naar de oorsprong.  Inzicht te geven in de complexe dynamiek tussen het lichaam, het hoofd en systeem.