Angsten

Mijn zoon (6 jaar) heeft aangegeven dat hij de consulten bij Willeke heel erg fijn vond. Willeke begrijpt hem en helpt hem goed. Hij kon doen wat hij zelf wou, want als hij even niet wou mee doen was dit ook goed. De druppels zijn erg fijn en helpen hem goed geeft hij aan. Hij denkt zelf ook iedere ochtend en avond aan de druppels. 

Ik had direct herkenning bij wat Willeke allemaal over mijn zoon zei, dat voelde fijn en behulpzaam en Willeke omschreef precies mijn mannetje zoals hij is en wat je bij hem voelde! Ook liet hij je toe en dat is vanuit mijn zoon een goed teken!

Depressie

'Dat ik vroeger als klein kind alle gevoelens van anderen opmerkte wist ik al. Maar vanaf het begin van de puberteit zat ik onbewust met mijn hooggevoeligheid in de knoop. Ik ben vanaf mijn 14e tot mijn 16e depressief geweest maar om hierbij de juiste hulp te zoeken is niet zo makkelijk. Toen kwam ik uit bij het facebookberichtje van Praktijk de Schatkist waar Willeke over haar jeugd vertelt. Het kwam mij heel bekend voor. Dit voelde voor mij goed en ik durfde de stap te zetten om mijn verhaal te vertellen en hulp te vragen. Ik ben blij dat ik bij Willeke mijn hooggevoeligheid van een negatief iets in een positief iets heb om kunnen zetten.

(afbeelding gemaakt door cliënte,  16 jaar)

Hooggevoeligheid

Dat onze 7 jarige zoon hooggevoelig is wisten we al maar iemand vinden die ons serieus nam en ons kon helpen was niet eenvoudig. Via een collega kwam ik bij Willeke terecht op een informatieavond. Dit voelde voor mij direct goed aan. Onze zoon had het bij afspraken ook prima naar zijn zin en kreeg fijne tips en trucs om zijn drukke hoofdje leeg te maken. Wat een verademing om er gewoon over te praten en te zien hoeveel het voor onze zoon heeft gedaan. Hij stuitert nog steeds graag rond maar nu wel geaard en in "rust" ?

Hooggevoeligheid

Ik ben moeder van een lieve jongen van 10 jaar. Deze jongen heeft een mooie eigenschap: Hoogsensitief.
Hij staat dus ( onbewust) extra open voor indrukken. In eerste instantie dacht ik dat dat bij zijn karakter hoorde.
Op 10 jarige leeftijd barstte de " bom" .
Mijn zoon sliep slecht, was bang en wilde niet meer naar school. Hij wilde rust in zijn hoofd.
Ik ben via een Facebook vriendin bij Willeke Schalley terecht gekomen. Een jonge energieke vrouw die zelf ook deze eigenschap heeft, en ermee heeft leren omgaan.Haar passie ligt in het begeleiden van deze mensen. Ze geeft hun  "tools" om deze in de maatschappij te gebruiken. En die had mijn zoon nodig!!!
Ze is er via een chakra behandeling achter gekomen dat mijn zoon niet geaard is. Dus eigenlijk ook niet zelfverzekerd. Met E.E.N druppels is ze begonnen hem te behandelen. Na 3 behandelingen merkte ik al dat het beter ging met mijn zoon. En ook wij, als gezin kregen " tools" om met onze zoon om te gaan. Daardoor kwam er weer rust in het gezin. Ze is zelfs naar een gesprek op school mee gegaan, en heeft daar de leraren ook advies gegeven over hoe ze mijn zoon het beste kunnen benaderen en dat duidelijkheid voor hem rust geeft. Inmiddels gaat hij weer fluitend naar school! De volgende keer weet ik wel waar ik moet zijn. En die komt er zeker...want mijn zoon gaat nog puberen. Weer een andere gevoelige fase in zijn leven!
Willeke bedankt!

 

Burn-out

Naar aanleiding van een burn-out bij Willeke terecht gekomen. In eerste instantie voor een chakra-energie behandeling, maar door het prettige eerste contact snel uitgegroeid tot coaching en bewustwording.
Door de open en directe benadering heb ik gemakkelijk aan mezelf kunnen werken, ook aan punten die moeilijk voor me waren. De begeleiding bij het aanpakken en oplossen hiervan voelt direct vertrouwt, mede ook doordat veel uit jezelf gehaald wordt.
In korte tijd heb ik mezelf van 'helemaal leeg' naar 'klaar voor mijn toekomst' kunnen werken. En daarnaast ook nog heel veel andere dingen geleerd en mogen ervaren die mij in de toekomst zullen blijven helpen.
Kortom, als ik nog eens ergens mee zit en er niet uit kom, weet ik waar ik terecht kan!Vertrouwen

Willeke zorgt voor een veilige en prettige omgeving waar ik kon praten, mijzelf mocht zijn en waar er naar mij geluisterd werd. Ik heb geleerd weer te vertrouwen op mijn 'onderbuikgevoel'.

Ik wil mijn leven anders leven

Mijn ervaring met de Schatkist is super goed! Een geweldige ruimte waar je heerlijk tot rust komt en ook tot jezelf. Ik heb leren voelen tot in het diepste van mijn kern, Ik leer er ontzettend veel van. Zo kan ik verder met mijn levenslessen. De schatkist is dus een echte aanrader! 

Energie behandeling

Echt de aanrader! Ik heb de behandeling nu voor de derde keer gehad en het geeft mij telkens weer energie en ontspanning. Ook de druppeltjes die ze voor je maakt op basis van de meting helpen enorm goed. Dankjewel Willeke!