Je komt met een specifieke vraag bij Praktijk de Schatkist terecht. Je loopt vast in de opvoeding van jullie kind, je herkent het gedrag wat je bij je kind ziet maar het lijkt niet op te lossen of beter te gaan. Of je herkent bepaald gedrag totaal niet maar je ervaart frictie of wrevel tussen jou en je kind.
Je merkt dat je relatie vastloopt.Het is niet meer zoals het was...Het dekseltje lijkt niet meer op het potje te passen, er is miscommunicatie of onenigheid over de opvoeding.
Je loopt vast op de werkvloer. Je merkt dat je stagneert in je functie en binnen het team. Je voelt je niet meer zo op je plek als voorheen.

Je zit niet lekker in je vel, je worstelt met bepaalde ervaringen, je bent op zoek naar antwoorden. Misschien wil je ontdekken wat je echt wilt of wil je leren aan te geven wat je juist niet wilt. Misschien heb je het gevoel te blijven hangen in het verleden maar wil je graag vooruit?

Laag voor laag word je als mens gevormd, vanaf je geboorte zijn er al factoren die hierin bepalend zijn. Het gezin van herkomst, de waarden en normen die er worden gehanteerd, patronen en strategieën die je eigen maakt, ingrijpende gebeurtenissen en ervaringen, levensfasen die je doorleeft. De prestatie maatschappij waarin we leven, sociale druk en financiële druk.
Dit word jouw identiteit, maar is dit ook wie je bent? 

In het ouderschap, in partnerrelaties en op de werkvloer word je gespiegeld in datgene in jou wat om aandacht vraagt.

Ontdek jouw Schatkist, word wie je bent!