Werkwijze

 

In mijn praktijk ga ik samen met Kind & Gezin aan de slag een weg te leren vinden naar de oorzaak van de hulpvraag. Daarbij stel ik steeds de vraag 'Wat heb jij nodig?'. Ik ben er namelijk van overtuigd dat we alles bezitten wat we nodig hebben, alleen zijn we dit soms vergeten of kwijt geraakt.

We gaan op zoek naar een manier waarop jij in je kracht kunt komen en blijven. Op zoek naar wat je kunt doen om lekker in je vel te zitten en in balans komt en blijft.

Ontdek jouw Schatkist, word wie je bent!

 

E.E.N. ® Therapie
E.E.N staat voor Eclectisch Energetische Natuurgeneeskunde, 
het eclectisch denken stelt mij in staat om de verbinding te zien tussen bijvoorbeeld een gedachtepatroon, een emotie, een traumatische ervaring en de klacht.
Energetische geneeskunst houdt zich bezig met het energetische lichaam. De aura en de chakra's. In het energetisch lichaam worden onze ervaringen , positief en negatief, opgeslagen. Je kunt je voorstellen dat wanneer het om negatieve ervaringen gaat dit een nadelig effect gaat hebben voor dit systeem. Er kunnen blokkades ontstaan. Wanneer er blokkades ontstaan in je aura en/of je chakra's zal er op termijn ziekte ontstaan. Het is dus belangrijk om deze blokkades op te lossen zodat er op dit vlak balans kan ontstaan.
De natuurgeneeswijze gaat uit van het zelf-genezend vermogen van de mens. Dat wil zeggen dat we eigenlijk 'alles in huis hebben' om onszelf te genezen, mits er balans kan ontstaan.
Als natuurgeneeskundige ga ik op fysiek niveau op zoek naar de disbalans. Welke vitamine of mineraal komt je lichaam te kort? Is er sprake van een intolerantie of allergie? Wat heeft jouw lichaam nodig om deze disbalans te herstellen of jouw zelf-genezend vermogen te ondersteunen?
De E.E.N® therapie is de rode draad die ik volg tijdens elk traject en elke hulpvraag. 

 

Begeleiding en Coaching 

Als coach help ik jou datgene in jezelf te ontdekken wat jou uniek maakt. Je valkuilen, je blokkades maar ook jouw unieke talenten en eigenschappen. 
Het ontdekken van jouw hulpbronnen die je zelf leert toepassen en kunt gaan gebruiken zodat je een leven kunt gaan creëren wat past bij wie jij bent!

Deze weg verloopt bij iedereen anders want we zijn allemaal uniek. We gaan o.a aan de slag met  opstellingswerk om te ontdekken welke plek jij inneemt in je relatie,gezin, werkplek. Door systemisch te kijken kunnen we jouw patronen blootleggen, om vervolgens door middel van coaching en met ondersteuning van de E.E.N.® therapie weer in je kracht te komen. 

 

 

 

 


Ik vind het belangrijk dat jij je als cliënt vertrouwd voelt bij mij als therapeut. Hebben we een klik en voel jij je prettig bij mijn manier van werken? Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek of ik degene ben die jou verder helpt!

Klachten en hulpvragen die ik met enige regelmaat tegenkom bij mijn cliënten jong en oud:
 * Hooggevoeligheid 
 * Verwarring over identiteit of levensinvulling
 * (Heftige) boosheid en verdriet 
 * Gebrek aan zelfvertrouwen  
 * Negatief zelfbeeld
 * Depressieve gevoelens
 * Burn-out
 * Rouwverwerking / traumaverwerking 
 * Concentratie problemen
 * Angsten, fobieën en dwang                                                                     

 * Faalangst 
 * Heimwee
 * Overmatig piekeren en zorgen maken                                                       

 

 * Fysieke klachten zonder duidelijke oorzaak zoals maagpijn, hoofdpijn, huidproblemen, allergieën, menstruatie of vruchtbaarheidsproblemen, etc.

Let op! Ik ben geen arts. In het geval van fysieke klachten zal ik je eerst doorverwijzen naar een huisarts.