Hoi! Mijn naam is Willeke Schalley.
Naast het moederschap haal ik veel passie uit mijn werk als therapeut en coach bij Praktijk de Schatkist.
Mijn persoonlijke zoektocht als jongvolwassene naar een antwoord op vragen met betrekking tot de oorsprong van depressie en fobieën tijdens mijn eigen kindertijd hebben erin bijgedragen dat ik besloot om cursussen, workshops en opleidingen te gaan volgen binnen dit interesse gebied. Ik begon antwoorden te vinden en oplossingen te ontdekken waar ik niet alleen mijzelf maar ook anderen mee zou kunnen gaan helpen!
Tijdens mijn persoonlijke zoektocht heb ik gemerkt dat er meestal gekeken wordt naar de diagnose of naar het symptoom en er wordt weinig gekeken naar het individu en de betekenis van een hulpvraag 

'Ontdek jouw eigen Schatkist, word wie je bent!' is mijn motto. Vanuit dit motto benader ik elke klant die mijn praktijk bezoekt. Ieder mens, jong en oud, is uniek en allen bezitten we zo onze eigen unieke talenten.
Door trauma, onverwerkte ervaringen, gedachtepatronen en negatieve emoties blijft deze Schatkist soms gesloten.

Naast geregistreerd  E.E.N.® therapeut ben ik gecertificeerd Rots en Water® trainer, Puber coach en Trauma coach. Mijn kennis als complementair gedragsdeskundige gecombineerd met mijn sterk ontwikkelde empathisch vermogen en een grote dosis aan creativiteit maken dat Praktijk de Schatkist zo'n mooie resultaten boekt!