Mijn naam is Willeke Schalley

 

Bevlogen, enthousiast en creatief.
Zeer gepassioneerd in mijn werk als lichaamsgericht therapeut en systemisch coach. Vanuit mijn eigen ervaringen met depressie en angsten als kind en jeugdige ben ik methodes en technieken gaan bestuderen die het totaalpakket aanpakken. Je lichaam, het gezin waarin je wordt geboren, je persoonlijkheid, je karakterstructuur, je patronen en mechanismes. Een manier van werken die jou als mens ziet, en niet als hulpvraag of diagnose.

Ik volgde de registeropleiding  E.E.N. ® therapie. Een eclectische manier van werken waarbij vanuit lichaamsgericht én psychosociaal oogpunt wordt gewerkt met de hulpvraag. 
Daarnaast volgde ik diverse bijscholingen, cursussen en workshops in het verdiepen van verschillende technieken en werkwijzen zoals familieopstellingen, werken met deelpersoonlijkheden en psycho-fysieke weerbaarheid.


Mijn drijfveer is het begeleiden van volwassenen, jongeren en kinderen in het vertalen van de  hulpvraag door op zoek te gaan naar de oorsprong.  Inzicht geven in de complexe dynamiek tussen het lichaam, de psyche, het gezin van herkomst en de persoonlijkheid van de mens.