Hoi! Mijn naam is Willeke Schalley.
Naast het moederschap haal ik veel passie uit mijn werk als complementair therapeut en systemisch coach bij Praktijk de Schatkist.
Mijn jeugd stond in het teken van de zoektocht naar 'passende hulpverlening' voor mijn depressies en fobieën.
Ik heb gemerkt dat de hulpverlening vooral gericht was op het oplossen van mijn klachten. Waardoor het met tijden beter ging maar ik niet volledig herstelde.
Rond mijn 30e  ging ik op zoek naar technieken die het mogelijk maken alles 'onder 1 paraplu samen te voegen': De oorsprong van een hulpvraag , de unieke persoonlijkheid van het individu en het systeem van herkomst. Een holistische werkwijze. Ik volgde een HBO opleiding  en werd BCZ®, E.E.N.® Therapeut. Ik specialiseerde me in (trauma)coaching en verdiepte me in systeemdynamiek in de vorm van familieopstellingen. Daarnaast ben ik gecertificeerd Rots en Water® en Acces Bars® Practitioner.


Ik zie mijzelf als een complementair therapeut. De definitie van complementair is 'aanvulling'. Geen vervanging van maar een toevoeging op.
Ik ga ervan uit dat er een samenhang is tussen je ervaringen , je persoonlijkheid , je herkomst en de klachten die je ervaart. Door te kijken door deze bril verruimt de blik en zie je opeens een hulpvraag vanuit een ander perspectief. Daardoor kan een traject bij een reguliere arts of psycholoog heel goed gecombineerd worden met mijn werkwijze of gaan er nieuwe deuren open wanneer een regulier traject niet de gehoopte resultaten heeft geboekt

De naam van de praktijk is ontstaan uit datgene wat een traject oplevert; een Schatkist aan talenten, en mogelijkheden. Je hebt alles in je, soms moet je er alleen aan herinnert worden.

Ontdek jouw Schatkist, word wie je bent!'