Hoi! Mijn is Willeke Schalley.


Bevlogen, enthousiast en creatief.
Zeer gepassioneerd in mijn werk als therapeut. Vanuit mijn eigen ervaringen met depressie en angsten als kind en jeugdige ben ik methodes en technieken gaan bestuderen die het totaalpakket aanpakken. Je lichaam, het gezin waarin je wordt geboren, je persoonlijkheid, je karakterstructuur, je patronen en mechanismes. Een manier van werken die jou als mens ziet, en niet als hulpvraag of diagnose.

Ik volgde de registeropleiding  E.E.N. ® therapie. Een eclectische manier van werken waarbij vanuit lichaamsgericht én psychosociaal oogpunt wordt gewerkt met de hulpvraag. 
Daarnaast volgende ik diverse bijscholingen, cursussen en workshops in het verdiepen coachingstechnieken zoals familieopstellingen, werken met deelpersoonlijkheden en psycho-fysieke weerbaarheid.


Mijn drijfveer is het begeleiden en behandelen van kinderen, pubers en volwassenen door gedrag te vertalen en inzicht te geven in de complexe dynamiek tussen je lichaam, he psyche, je gezin van herkomst, je persoonlijkheid, en eigen gemaakte patronen en mechanismes.