'Praten over gevoel in beeldtaal' incl. setje emotiepoppetjes

'Praten over gevoelen in beeldtaal', een hele fijne tool om kinderen gevoelens te leren herkennen. Het is een ondersteuning voor het kind in het interpreteren en uiten van gevoel.

Veel ouders en opvoeders worstelen met het begrijpen van het gedrag van hun kind of merken aansluiting te missen tussen hun eigen beleving van gevoel ten opzichte van de belevingswereld van het kind. Hierdoor ontstaat miscommunicatie en een gevoel van onbegrip bij het kind.

Een van de meest waardevolle bijdragen die je je kind kunt geven is lichaamsbewustzijn in relatie tot gevoelens en emoties.

Leer tijdens deze leuke, creatieve workshop werken met emotiepoppetjes en voelschijfjes ( deze ontvang je bij deelname). De workshop is geschikt voor ouders, opvoeder en professionals werkzaam met kinderen.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de webshop.

 

Workshops op maat!

Ben je werkzaam binnen de hulpverlening of onderwijs? Wil je aan de hand van casuïstiek of een specifiek thema leren werken met de kracht van beeldtaal?

Dan ben je bij Praktijk de Schatkist aan het juiste adres!
Een workshop op maat kan gepland worden als individu of als groep. Op locatie of In company.
Na deelname van een workshop ontvang je een bewijs van deelname. De workshops kunnen in aanmerking komen voor studiepunten onder ' vrije scholing'. 

Voor meer informatie of interesse verwijs ik je naar de contactpagina op deze website.